14 Mayıs 2017 05:24

Konya'da otobüs kazası: 40 yaralı

Adana'dan Aydın'a düğünden dönenleri taşıyan otobüs, Konya'da kaza yaptı. 40 kişi yaralandı.

Paylaş

Konya'da, Adana'dan Aydın'a düğünden dönenleri taşıyan otobüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 40 kişi yaralandı.

Kaza, bugün saat 06.45 sıralarında Kadınhanı-Ilgın karayolunun 8'inci kilometresinde meydana geldi. Adana'dan Aydın'a, düğünden dönenleri taşıyan Sinan Coşar yönetimindeki 09 DA 555 plakalı otobüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole devrildi.

Kazada otobüste şoför Sinan Coşar'le birlikte 40 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla yakın ilçeler ve kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan çoğunun kontrol amaçlı hastanelere kaldırıldığı ve ayakta tedavi edildiği belirtildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan yolculardan Alişan Emul, daha önce birkaç kez otobüsün savurduğunu ve annesinin dün Muğla'da 24 kişinin öldüğü kazayı hatırlatıp, 'Biz de mi televizyonlara çıkacağız' diyerek uyardığını söyledi. Şoförün itirazlara karşı, akaryakıt istasyonuna girmek istediği için otobüsün savrulduğunu ve bir sorunun olmadığını belirttiği aktarıldı.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. (Konya/DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP'nin AİHM'e referandum başvurusu Haziran ayı başında

SONRAKİ HABER

Putin ile Erdoğan, Çin'de kısa bir görüşme gerçekleştirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...