13 Mayıs 2017 08:33

Gülmen ve Özakça'ya Tarsus'tan da destek geldi

Eğitim Sen Tarsus Şubesi üyeleri, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın yanında olduklarını belirterek AKP'yi sorumluluğunu yerine getirmeye çağırdı.

Paylaş

Tarsus'ta da emekçiler, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça ile dayanışma açıklaması yaptılar.

Eğitim Sen üyeleri, Yarenlik Alnı'nın emekçilere yasaklanması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda açıklama yapmak zorunda kaldı. Eğitim Sen Şube Sekreteri Şahin Yücel, yaptığı açıklmada "Eğitim Sen olarak talebimiz açık ve nettir. Hükümet, üyelerimiz Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın sağlıklı biçimde yaşamlarına devam edebilmeleri için acilen harekete geçmeli, üyelerimizin taleplerini karşılamalı, haksız ve hukuksuz ihraç edilen tüm emekçileri görevlerine iade etmelidir." dedi.

Gelişebilecek tüm olumsuzluklardan AKP iktidarının sorumlu olacağının vurgulandığı açıklamada, Nuriye Gülmen, Semih Özakça ve tüm kamu emekçileri işlerine iade edilinceye kadar Eğitim Sen'in mücadeleye devam edeceği ifade edildi. Açıklamanın ardından emekçiler, PSAKD Tarsus Şubesindeki açlık grevi eylemine destek ziyaretinde bulundular. Eyleme PSAKD, Halkevleri, Haziran Hareketi ve EMEP üyeleri destek verdi. (Tarsus/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Çiftçiler Ankara’da buluşuyor

SONRAKİ HABER

Efeler Belediyesi Sanat Çalıştayı sona erdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...