12 Mayıs 2017 08:22

MMO’dan doğa ve uçurtma şenliği 

Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin her yıl düzenlediği 'Doğa ve uçurtma şenliği' Pazar günü Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek.

Paylaş

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Doğa ve uçurtma şenliği” etkinliğinin sekizincisi Pazar günü Büyükçekmece Göl Havzası’nda düzenlenecek. 

Uçurtmadan taş boyamaya, ritimden yüz boyamaya 9 farklı atölyenin olacağı etkinlikte; top havuzundan tramboline 5 farklı çeşit oyun parkı da bulunacak. 

Etkinliğe ilişkin konuşan MMO Beylikdüzü Yönetim Kurulu Başkanı Ezgi Kılıç, etkinliğin amacının çocuklara eşit, özgür, adil ve insanca yaşayabilecekleri bir doğa ve dünya bırakmak olduğunu vurguladı. 

2011 yılında Makina Mühendisleri Odası olarak  Büyükçekmece göl havzasında bulunan bir arazinin ağaçlandırma yetkisini aldıklarını kaydeden Kılıç, “Üyelerimizle birlikte yüzlerce ağaç diktiğimiz bu alanda her sene Doğa ve Uçurtma Şenliği düzenliyoruz. Bu sene 8’incisini düzenlediğimiz şenliğimizi, geleceğimiz olan çocuklarımıza armağan etmek istiyoruz. Bu etkinliği düzenlerken tıpkı Nazım’ın dizelerinde söylediği gibi bir günlüğüne de olsa dünyayı çocuklara verelim istiyoruz” dedi. 

14 Mayıs Pazar saat 13.00’de başlayacak olan etkinlik için Kartal ve Bakırköy’den servis kaldırılacak. (İstanbul/EVRENSEL) 

ÖNCEKİ HABER

HDP Iğdır İl Başkanı Hasan Safa tutuklandı

SONRAKİ HABER

Adana Barosu: Soma'da sorumlular hak ettiği cezayı almalıdır

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...