Gülmen ve Özakça'ya destek verenler direniş alanına geldi

Açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın direniş alanına polis saldırısı sonrası Gülmen ve Özakça'ya destek verenler tekrar alana geldi.

12 Mayıs 2017 07:06
Paylaş

Ankara Yüksel Caddesi'nde 65 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın direniş alanına polis saldırısı sonrasında Gülmen ve Özakçaya destek verenler tekrar alana geldi. 

65 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça'nın Ankara Yüksel Caddesi'ndeki direniş alanına saat 09.00'da polis saldırmıştı. Polis, greve destek verenlerin oturduğu banklar ve alandaki pankartları kaldırmıştı. Bu saldırı sırasında ODTÜ'den Barış Akademisyeni Mehmet Mutlu'nun da aralarında olduğu 4 kişiyi gözaltına almıştı. 

Saldırı sonrasında Gülmen ve Özakça'ya destek verenler tekrar alana gelerek “İşimizi geri istiyoruz” sloganı attı ve alanda bekleyişlerini sürdürüyorlar. Polis ise Yüksel Caddesi'nin giriş ve çıkışlarını tutmuş durumda. Bugün saat 13:30'da Gülmen ve Özakça'nın sağlık durumuyla ilgili basın açıklaması yapılması bekleniyor. (Ankara/EVRENSEL)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Domates üreticisi kavuna yöneldi

SONRAKİ HABER

Başdanışman: ABD Erdoğan'ın iyi niyetine şükretsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...