11 Mayıs 2017 10:58

Mucuroğlu, Gülmen ve Özakça için 1 günlük açlık grevinde

Engelli Mustafa Oğuz Mucurluoğlu, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın mücadelesine dikkat çekmek için bir günlük açlık grevine başladı.

Paylaş

Birkan BULUT
Ankara

İşlerine geri dönme talebiyle 64 gündür açlık grevinde olan Nuriye Gülmen  ve Semih Özakça'ya toplumun her kesiminden destekler sürüyor. Son olarak Engelli Mustafa Oğuz Mucurluoğlu da açlık grevine dikkat çekmek için 1 günlük açlık grevine başladı. Sorularımızı yanıtlayan Oğuz Mucurluoğlu, “Buradaki eyleme zaman zaman geliyordum, takip ediyordum. Hep daha fazla ne yapabilirim dyorudum. Dün geldiğimde bir günlük açlık grevi desteklerinin başladığını öğrendim” dedi.

Engelliler Haftası içerisinde olunduğunu belirten Mucurluoğlu, “Sadece işten çıkarılanların değil, bu bir toplumun hak arama mücadelesidir. Tabi ki biz engellilerin de mücadelesidir. Buradaki açlık grevinin değeri Semih bey ve Nuriye hanımın güçlü yürekleridir. Bu süreci göğüslemeleri bir bayarak olarak değerlendirilebilir. Ben de okyanusta bir damla misali destek olmak istedim” diye konuştu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar’a yakalama kararı çıktı

SONRAKİ HABER

Açlık grevindeki CHP’li vekllerden basın toplantısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...