11 Mayıs 2017 09:19

Rahatlığın şıklık ile buluşması: Braletler

Bralet; yumuşak dokulu, süngersiz, vücudu saran, rahatlığı ve estetik görünümü ile sezonun en gözde sütyen modeli.

Paylaş

2017 trendi braletlere ve birbirinden güzel iç çamaşırlarına indirimli fiyatlarla sahip olmak için  picodi-sale iç giyim ve çoraplar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bralet Sütyen Nedir?

Bralet; yumuşak dokulu, süngersiz, vücudu saran, rahatlığı ve estetik görünümü ile sezonun en gözde sütyen modeli.

Bralet Sütyenler İle Nasıl Kombin Yapılır?

Her stile uyum sağlayan ve yaz kış kullanılan braletler sonbahar ve kış aylarında kazakların altında gizli kalırken havaların ısınmasıyla birlikte kombinlere çekici bir katmaya başlıyor. 
Braletler ile iddialı dekoltelere sahip kıyafetleri bile rahatlıkla kullanabilir, en sade kıyafetlerinizi hareketlendirebilirsiniz.
Braletleri kullanarak stil sahibi bir görünüm yaratmanın en kolay yollarından biri derin kol altına sahip, basic tişörtler ile kombin yapmak. Kombininizi bir kot pantolon ya da şort ile tamamlayabilirsiniz. Seçim sizin!
Braletleri kullanmanın en kolay yollarından bir diğeri ise v yaka tişörtler ile kombin yapmak. Kombininizi boynunuzu süsleyecek kat kat, uzun kolyeler ile tamamlayabilirsiniz.

Sırt dekoltesi kullanmaktan hoşlananlardansanız braletler ile zarif bir görünüm oluşturmanız mümkün.
Transparan bluzları içine giyeceğiniz dantel bir bralet ile kombinleyerek hem gündüz hem de gece için şık kombinler oluşturabilirsiniz. Görünümünüzü spor ayakkabılar ve kot pantolonlar ile tamamlayarak günlük bir sokak stili oluşturabileceğiniz gibi topuklu ayakkabılarınız ile feminen bir stile de sahip olabilirsiniz.

Braletler, birkaç düğmesini açtığınız gömlekler ile de oldukça gizemli ve hoş bir görüntü oluşturacaktır. 
İddialı bir stil için braletinizi boyfriend blazer ceket, kot pantolon ve topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.
Farklı şeyler denemekten hoşlanıyor ve sıra dışı bir stil yaratmak istiyorsanız basic tişörtlerinizin üzerine giyeceğiniz bralet ile dikkat çekici bir kombin oluşturabilirsiniz.

Biliyorsunuz ki bahar aylarının gelmesiyle birlikte festivaller ve konserler sıklaşmaya başlıyor. Ne giyeceğinize karar veremiyorsanız renkli, uçuş uçuş bir kimono, içine giyeceğiniz dantel bir bralet ve kot şortunuz ile siz de festival ruhunu kombininiz ile yansıtabilirsiniz.

Askıları detaylı bir bralete sahipseniz sezon trendlerine uygun düşük omuzlu ya da tek omuzlu bir bluz ile kombin yaparak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. “Kendin yap” projelerine ilgi duyuyorsanız evdeki sütyenlerinize ekleyeceğiniz farklı askı detayları görünümünüze bambaşka bir hava katacaktır. (ADVERTORIAL)

ÖNCEKİ HABER

Sağlık Bakanı Akdağ'dan İbrahim Erkal açıklaması

SONRAKİ HABER

'Adalet ayağa düşürüldü'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...