11 Mayıs 2017 07:58

CHP'den Emek Partisi'ne ziyaret

CHP İzmit İlçe Örgütü, referandum sonrası değerlendirmede ve fikir alışverişinde bulunmak için Emek Partisi Kocaeli İl Örgütünü ziyaret etti.

Paylaş

Referandumun ardından çeşitli siyasi parti, sendika ve dernekleri ziyaret eden CHP son olarak EMEP İl Örgütünü ziyaret etti. CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, beraberindeki heyet ile referandum sonrası değerlendirmede ve fikir alışverişinde bulunmak için EMEP'teydi.

'HAYIR KAMPANYASI ÇOK ŞEY ÖĞRETTİ'

Ziyarette ilk sözü alan CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, hayır kampanyasının çok şey öğrettiğini belirtti. Birlikte hareket edebilmenin önemini vurgulamak için ziyarette bulunduklarını aktaran Küçükkaya, "Hayır kampanyası bize çok şey öğretti, yan yana gelince bir çok şeyi başardığımızı gördük. Bir kişiyi bile dışarıda bırakmadan bir toplum oluşturmayı hedefliyoruz. Zor olduğunu biliyoruz ama başarabileceğimize inanıyoruz. Birlikte hareket etmenin önemini vurgulamak için geldik" dedi. 

'EN GENİŞ KESİMLERİN BİRLİĞİ ÖNEMLİ'

EMEP eski il başkanı Güner Kizir, Emek Gençliği MYK Üyesi Çağıl Adıgüzel ve partililer ile CHP heyetini karşılayan EMEP MYK Üyesi Tarık Erkan ise, CHP'nin ziyaretini önemli bulduklarını belirtti. Birlik çalışmalarının önemine değinen Erkan, "Ortak düşmana karşı bir arada olma zorunluluğu var. Amalar, fakatlar olacaktır, onları bir yana bırakıp yan yana olmalıyız. AKP'nin yaptıkları, yapacaklarının bir teminatı çünkü. Hiç birimizin, hiç bir partinin bu saatten sonra bir lüksü yok. Ülkeye dair yapılanlar ortada, en geniş kesimlerin birliği bu noktada çok önemli" diye konuştu. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Deterjanla turnike yıkayan öğrencilerin hapsi istendi

SONRAKİ HABER

Hacettepeli kadınlardan programlanmamış ezgiler: Laterna

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...