11 Mayıs 2017 07:51

Lue: Cavs-Warriors, Celtics-Lakers rekabeti gibi

Cleveland Cavaliers Koçu Tyronn Lue, Cavs-Warriors rekabetini, '80'lerdeki Celtics-Lakers rekabetine benzetti.

Paylaş

NBA’de playoff ilk iki turunu yenilgisiz geçen Cleveland Cavaliers ile Golden State Warriors’ın hakimiyeti endişelere yol açıyor. Son 2 sezonda final oynayan Cavs ile Warriors’ın üst üste 3. kez final oynamasına kesin gözüyle bakılırken, Cavs Koçu Tyronn Lue, genel kanının aksine bunun lig için iyi olduğunu söyledi.

Lue, “Bence pek çok insan ‘80’lerde Boston-Lakers rekabetini heyecanla takip ediyordu. Bugünlerde de Golden State-Cavs için aynısı geçerli. Bu bir sorun değil. Şu anda bu iki takım çok iyi basketbol oynuyor. Neden iki takımı bir kez daha finalde görmemiz kötü bir şey olsun. Geçtiğimiz yıl en iyi televizyon reytinglerinden biri elde edilmişti. Şimdi onların Kevin Durant’i kadroya katması, her iki takımın oynadığı basketbol hesaba katıldığında izlenme oranlarının artması beklenebilir” dedi.

Geçtiğimiz yıl basketbolu bırakan NBA efsanesi Kobe Bryant da konu hakkında yaptığı açıklamada “Neden kötü bir şey olsun ki. Bu yorumların hiçbir anlamı yok” ifadesini kullanmıştı.

1980-1990 arası Lakers 5, Celtics 3 şampiyonluk kazanmıştı. Bu dönemde iki takım 3 kez finalde karşılaşmıştı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

İşçiler yaralı geyiği kurtardı

SONRAKİ HABER

5 Dakikada - Özgür Müftüoğlu / 11 Mayıs 2017 Perşembe

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...