11 Mayıs 2017 07:17

Ateşe verdiği evde dumandan öldü

Antep'te 30 yaşındaki Hanifi Keser, annesiyle tartıştıktan sonra yangın çıkardığı evde dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Paylaş

Antep'te, madde bağımlısı olduğu iddia edilen 30 yaşındaki Hanifi Keser, annesiyle tartıştıktan sonra yangın çıkardığı evde dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Olay, sabah saatlerinde Çıksorut Mahallesi'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan ve madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Hanifi Keser, birlikte yaşadığı annesi Meryem Keser ile dün akşam bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonrası evden ayrılan Hanifi Keser, iddiaya göre bu sabah annesinin olmadığı saatlerde geldiği evin salonunda topladığı eşyaları ateşe verdi. Evden yükselen dumanları gören komşuların haber vermesiyle gelen itfaiye ekipleri yangını müdahale ederek söndürdü. 

Evde araştırma yapan itfaiye ekipleri, Keser'in banyoda cesedini buldu. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri, vücudunda yanık izi bulunmayan Hanifi Keser'in dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdiğini belirledi.

Olay sırasında komşusunda olan anne Meryem Keser ise eve geldiğinde oğlunun ölüm haberiyle gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren Keser'i komşuları sakinleştirirken, olay yerindeki sağlık ekipleri yaşlı kadına müdahale etti. Keser'in cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsisi yapılamak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. (Gaziantep/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kazım Kızıl, Cumhuriyet'e mektup yazdı

SONRAKİ HABER

Şemdinli'de yaralanan asker yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa