10 Mayıs 2017 12:20

Karadenizli müzisyenler Derya için konser veriyor

Karadenizli müzisyen Ebral Aydın’ın eşi Derya Aydın 6 aydır yoğun bakımda. Karadenizli müzisyenler Aydın'ın hastane masrafları için konser düzenliyor.

Paylaş

Gebze Adliyesi’nde katip olan 29 yaşındaki Derya Aydın, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Karadenizli sanatçı Ebral Aydın ile evlendi. Düğününden 5 ay sonra sınavı için Düzce’den anne ve babasıyla Ankara’ya gitti. Sınav dönüşü genç kadın uyumak için arka koltuğa geçti. Bu sırada araca arkadan araba çarptı. Derya Aydın’nın neredeyse tüm kemikleri kırıldı, Omuriliği de zarar gördü. 

'6 AYDIR HAREKET EDEMİYOR' 

Genç kadın 6 aydır konuşamıyor ve hareket edemiyor. Genç kadının tekrar eski haline gelebilmesi için gerekli tedavinin masraflarının yüksek tutması üzerine Ebral Aydın’ın dostları harekete geçti. Karadenizli müzisyenler bir araya gelerek, Derya’nın tedavisi için konser vermeye karar verdi.

Etkinlik 17 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’de Ankara Jolly Joker Sahnesi’nde gerçekleşecek. Etkinliğe katılan müzisyenler: Niyazi Koyuncu, Selçuk Balcı, Salih Yılmaz, Gökhan Uzunali, Altan Civelek, Tolga Kaya, Tanju Topal, Yusuf Aydın, Erdal Bayrakoğlu, Aydoğan Topal. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ceza alan eğitimciler için imza kampanyası

SONRAKİ HABER

Çorlu'daki işçiler: Kıdem için mücadeleye

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...