09 Mayıs 2017 12:08

Türk ve Sakık’tan Abdullah Gül’e başsağlığı ziyareti

Ahmet Türk ile Sırrı Sakık, babasını kaybeden Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.

Paylaş

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk ile Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık, babasını kaybeden Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.

Belediyelere kayyum atandıktan sonra görevlerinden alınan Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk ile Ağrı Belediye Eş Başkanı Sırrı Sakık, kısa süre önce babasını kaybeden 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e taziye ziyaretinde bulundu.

Kayseri’ye giderek, Gül ailesinin bahçesinde kurulan taziye çadırını ziyaret eden Türk ve Sakık’a Abdullah Gül yakın ilgi gösterdi. Türk ve Sakık, Abdullah Gül ve kardeşi Macit’e başsağlığı diledi.

Yarım saat süren ziyaretin ardından Abdullah Gül, Ahmet Türk ve Sırrı Sakık’ı yola kadar uğurladı. Bu arada, çevre illerden çok sayıda büyükşehir ve il belediye başkanı da Kayseri’ye gelerek Gül ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Başsağlığına ilişkin bilgi veren Sırrı Sakık, Abdullah Gül’ün kendi ziyaretlerinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bizimle epeyce ilgilendi, mutluluğunu dile getirdi. Bu tür acılara karşı insani görevimizi yerine getirdik” dedi. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Ali Fuat Yılmazer'e Erdoğan'a hakaretten hapis cezası

SONRAKİ HABER

'Kitap toplatmanın memlekete nasıl bir katkısı olabilir'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa