08 Mayıs 2017 16:17

Diyarbakır'da çifte tur sevinci

Amedspor’un yarı finale kalması ile 3'üncü lig temsilcisi Diyarbekirspor'un da finale kalması, Diyarbakır’da sevinç yaşattı.

Paylaş

Diyarbakır'ın Spor Toto 2'nci ligdeki temsilcisi Amedspor’un yarı finale kalması ile 3'üncü lig temsilcisi Diyarbekirspor'un da finale kalması, kentte büyük bir sevinç yaşattı. Her iki takımın tur atladığı haberlerinin duyulması üzerine taraftarlar bayraklarıyla şehirde konvoy oluşturup sevinç gösterilerinde bulundu.

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Sivas'ta 1-1 berabere kalan maçın rövanşında sahasında Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kalan Amed Spor, Diyarbakır'da oynanan maçta 0-0 kalarak grupta adını yarı finale yazdırırdı. 

Spor Toto 3'ünü Lig Play Off yarı final müsabakası ilk maçında sahasında Darıca Geçlerbirliği'ne 1-0 yenilen Diyarbekirspor ise deplasmanda 2-1 galip gelerek tur atladı. Diyarbakır'ın her iki temsilcisinin tur atlaması kentte büyük bir sevinç yarattı. 

Amedspor ve Diyarbekirspor taraftarları aldıkları bayraklarla cadde ve sokaklarda tur atarak sevinç gösterilerinde bulundu. Uzun süre kendi takımları lehinde tezehürat yapan taraftarlar daha sonra dağıldı. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Amedspor play offta yarı finale yükseldi

SONRAKİ HABER

Tükel: Tabip Odası başkanlığı yapmak ihraç nedeni mi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...