08 Mayıs 2017 07:59

Çocukların zulmettiği köpeği çatıdan ekipler kurtardı

İnegöl'de çocukların zulmünden kaçarak 3 katlı binanın çatısına çıkan köpek, Sahipsiz Havyanlar Bakım ve Tedavi Merkezi tarafından kurtarıldı.

Paylaş

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, çocukların kovalaması üzerine 3 katlı binanın çatısına kaçan köpek, İtfaiye ve Sahipsiz Havyanlar Bakım ve Tedavi Merkezi ekipleri tarafından kurtarıldı.

İnegöl’ün Yenice Mahallesi Sabri Demircioğlu sokakta bir grup çocuk, başıboş dolaşan bir köpeği kovalamaya başladı. Sokak üzerinde bulunan üç katlı inşaata giren köpek, inşaatın çatı katına kadar çıktı. Sesi duyan inşaat işçileri, çatıya çıkarak köpeği indirmeye çalıştı. Köpeğin korktuğu için saldırgan davranması üzerine geri çekilen işçiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Binaya gelerek çatıya çıkan itfaiye ekipleri, köpeği indiremeye çalıştı. Köpeğin çatıdan atlama ihtimali üzerine itfaiye ekipleri durumu İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi görevlilerine iletti.

Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezinden gelen görevliler, köpeği yakalamaya çalıştı. Ancak uçta duran köpeğin atlama veya düşme ihtimaline karşı tedbirli şekilde yaklaşan görevli sakinleştirici iğne attı. Sakinleşen köpek itfaiye ekipleriyle birlikte çatıdan indirilerek Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezine götürüldü. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li vekiller: Burada yargılanan gazetecilik mesleğidir

SONRAKİ HABER

MESTDER Başkanı Gürsoy: Estetik hizmeti hekimlerden alınmalı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa