08 Mayıs 2017 07:54

Ne yenildiler ne de gol yediler!

Ampute Futbol 1'inci Ligi 1'inci Grup'ta İzmir Büyükşehir Belediyespor hiç yenilmeden ve hiç gol yemeden şampiyon oldu.

Paylaş

Ampute Futbol 1'inci Ligi 1'inci Grup'taki son maçında Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü deplasmanda 2-0 mağlup eden İzmir Büyükşehir Belediyespor hiç yenilmeden ve hiç gol yemeden şampiyon oldu.

Sezon başından bu yana oynadığı 14 maçta 12 galibiyet 2 beraberlik elde ederken mağlubiyet yüzü görmeyen İzmir Büyükşehir Belediyespor, rakip fileleri 91 kez sarsarken, kalesinde gol görmedi. Ayyıldız Spor Kulübü'nün 1 puan önünde 38 puanla mutlu sona ulaşan mavi beyazlı ekip, bir sezon aradan sonra Süper Lig'e dönmenin sevincini yaşadı.

Konya Selçuklu Sahası'nda oynanan son maçta ilk yarıyı Gökhan'ın penaltısıyla önde kapatan İzmir Büyükşehir Belediyespor, ikinci yarıda yine Gökhan'ın frikikten attığı golle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve şampiyonluğunu ilan etti. Zorlu bir sezonun ardından yeniden Süper Lig'e yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Antrenör Murat Bahar, "İzmir Büyükşehir Belediyespor'un yeri her zaman Süper Lig'dir. Bunu gerçekleştirmenin gurururu içindeyiz. Bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu'na ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. (İzmir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Fabrika atıkları Kuruçay’a akıyor, köylüler tepkili

SONRAKİ HABER

CHP'li vekiller: Burada yargılanan gazetecilik mesleğidir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...