08 Mayıs 2017 04:53

Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji, Batı Akdeniz'de öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıya göre, bugün Marmara'nın güneyi, Ege Bölgesi, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu ile orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli rüzgar etkili olacak. Kısa süreli fırtına şeklinde esebilecek rüzgar nedeniyle çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de bugün hava parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.

Bölgede hava sıcaklığı 1 ila 3 derece azalacak. Rüzgar, öğle saatlerinden itibaren iç kesimlerde kuvvetli, yağış anında yer yer fırtına şeklinde esecek.

Yetkililer, Muğla, Isparta ve Burdur illerinde yağışların kuvvetli geçmesinin beklendiğini, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

LeBron James'in süpürge mesaisi sürüyor

SONRAKİ HABER

Çorum'da otobüs devrildi: 1 ölü, 38 yaralı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa