07 Mayıs 2017 18:24

Sarıyer Edebiyat Günleri başlıyor

Sarıyer Edebiyat Günleri’nin 6’ncısı 12-13-14 Mayıs’ta Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşecek.

Paylaş

Sarıyer Belediyesi tarafından ilki 2012 yılında başlayan Sarıyer Edebiyat Günleri’nin 6’ncısı 12-13-14 Mayıs’ta Kireçburnu Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşecek.

Sarıyer Edebiyat Günleri bu yıl da birçok şair, yazar, gazeteci, akademisyen ve edebiyatçıya ev sahipliği yapacak. 12-13-14 Mayıs’ta Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşecek program, imza günleri, söyleşiler, şiir teknesi, sergi ve konserlerle renklenecek.
2014 yılında verilmeye başlanılan Beyaz Martı Edebiyat Onur Ödülü, Yaşar Kemal, Zülfü Livaneli ve Vedat Türkali’nin ardından bu sene Murathan Mungan’a verilecek.

2017 Sarıyer Edebiyat Günleri programı çerçevesinde; şiirseverler için hazırlanan Şiir Teknesi, Menderes Samancılar, Ferruh Tunç, Cihan Demirci ve Ahmet Telli’nin seslendireceği şiirler eşliğinde boğazda tur atacak.

Yeni Türkü, Enzo IKAH ve Emrah Metin’in vereceği konserlerle renklenecek etkinlikler boyunca Ayşe Kulin, Menderes Samancılar, Işık Öğütçü, Hıfzı Topuz ve Ercan Kesal başta olmak üzere birçok isim ziyaretçilerin kitaplarını imzalayacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Karadeniz Tiyatro Festivali başladı

SONRAKİ HABER

33. Genç Günler perdelerini açıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...