07 Mayıs 2017 17:32

Şampiyonluk yarışı yeniden kızıştı

Son 2 haftada Başakşehir 6 puan toplarken Beşiktaş ise 1 puanda kaldı. Böylece puan farkı 2'ye inerken şampiyonluk yarışı yeniden kızıştı.

Paylaş

Beşiktaş'ın son 2 haftada 5 puan kaybetmesiyle Süper Lig'de şampiyonluk yarışı bu sezon hiç olmadığı kadar heyecanlı hale geldi.

Fenerbahçe ile son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan siyah beyazlılar kalan dört haftada Bursaspor ve Gaziantepspor deplasmanlarına gidecek. Evinde ise Kasımpaşa ve Osmanlıspor'la oynayacak.

Beşiktaş'ı yendikten sonra bu hafta Antalyaspor'u son dakika golüyle geçen Medipol Başakşehir ise evinde Gençlerbirliği ve Adanaspor'la karşılaşacak. Başakşehir, Trabzonspor ve Kayserispor deplasmanlarına gidecek.

Ligin son haftasında Beşiktaş, Osmanlıspor'la evinde, Başakşehir ise Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak.

İki takımın eşit puanla ligi bitirmesi durumunda ikili averajda önde olan Başakşehir ipi göğüsleyecek. Başakşehir, Beşiktaş'la deplasmanda berabere kalmış, evinde ise sahadan 3-1 galip ayrılmıştı.

57 puanlı Fenerbahçe'nin de matematiksel olarak şampiyonluk şansı sürüyor. Beşiktaş'ın 8 puan gerisindeki sarı-lacivertliler kalan maçlarında Antalyaspor, Gençlerbirliği(D), Trabzonspor ve Adanaspor'la(D) oynayacak. (SPOR SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Fenerbahçe, 9 kişi kaldığı derbiden 1 puan çıkardı

SONRAKİ HABER

Zonguldak'ta 6 sokak köpeği zehirli iğneyle öldürüldü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...