07 Mayıs 2017 08:14

Gürsel Tekin: Kılıçdaroğlu keşke tek adam olabilseydi

CHP'li Gürsel Tekin katıldığı bir programda 'Sayın Kılıçdaroğlu ile 6 yıl çalıştım. Keşke tek adam olabilseydi. Aksine fazla hoşgörülü' dedi.

Paylaş

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin katıldığı bir televizyon programında, "Sayın Kılıçdaroğlu ile 6 yıl çalıştım. En çok eleştirenlerden biri de benim. Keşke tek adam olabilseydi. Aksine fazla hoşgörülü" açıklaması yaptı.

CNN Türk'te yayınlanan 'Hafta Sonu' programında konuşan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Selin Sayek Böke'nin istifasına ve Fikri Sağlar tartışmasına ilişkin "Arkadaşlarımız şikâyetlerini yanlış yere söyledi. Hükümet ne zaman sıkışsa CHP'de bir gedik açılıyor, yaşananlar hükümetin tuzağıdır. Sayın Kılıçdaroğlu ile 6 yıl çalıştım. En çok eleştirenlerden biri de benim. Keşke tek adam olabilseydi. Aksine fazla hoşgörülü" şeklinde konuştu.

Tekin ayrıca YSK'nin mühürsüz oy kararına ilişkin "Yüzde 55, belki daha fazla olan saf tutan, direnç gösteren bütün seçmenlerimden özür diliyorum. Neden? Yüzde 55'in beklentisi hukuk mücadelesini sonuna kadar yürütmektir. Sonuna kadar yürüyecek" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almaya'dan sonra Belçika: İdam referandumuna izin vermeyiz

SONRAKİ HABER

Adalet Bakanlığı'ndan kalan ‘Ad..et’ bakanlığı oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...