06 Mayıs 2017 07:49

Dimitris Sotakis, İstanbul’da

Yunan yazar Dimitris Sotakis, İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali (İTEF) 2017 kapsamında 7, 8, 9 Mayıs tarihlerinde Türkiye’de okurlarıyla buluşacak.

Paylaş

Avrupa Birliği Edebiyat Ödülü’ne değer görülen Yunan yazar Dimitris Sotakis, İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali (İTEF) 2017 kapsamında, 7, 8, 9 Mayıs tarihlerinde Türkiye’de okurlarıyla buluşacak.

Dimitris Sotakis, Yunanistan’daki ekonomik krizin bireyler üzerinde yarattığı baskıyı ironik bir dille ele aldığı “Soluğun Mucizesi” ve yeni yayımlanan “Bir Süpermarketin Hikâyesi” ile günümüz insanının kibrini, arzularını ve derin yalnızlığını ele alıyor.

Sotakis, yarın 16.00-18.00 saatleri arasında Tudem Beşiktaş Kitabevi’nde okurlarıyla buluşacak.Yazar, İstanbul Tanpınar Edebiyat Festivali (İTEF) 2017 kapsamında 8 Mayıs Pazartesi günü, Kuzguncuk’taki Nail Kitabevi’nde Sedef İlgiç tarafından yönetilecek olan Annabel Abbs, Ayelet Gundar-Goshen ile “Bedelli Özgürlük” başlıklı bir söyleşiye katılacak. 9 Mayıs Salı akşamı ise Kadıköy’deki KargaArt’ta Elif Tanrıyar moderatörlüğünde gerçekleşecek olan “Modern Zamanlarda Soluk Almak” başlıklı söyleşide Sotakis, Alek Popov, Annabel Abbs, Carsten Jensen ve Nermin Yıldırım ile birlikte yer alacak. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

3 fidan mezarı başında anıldı: Umudu büyüteceğiz

SONRAKİ HABER

Maltepe’de İran günleri başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa