01 Temmuz 2012 04:08

Zana-Erdoğan görüşmesi sona erdi

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme sona erdi. Ankara’da Başbakanlık konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü.Görüşmeye, hükümet kanadından kimlerin katıldığı açıklanmazken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da g&

Zana-Erdoğan görüşmesi sona erdi
Paylaş

Diyarbakır Bağımsız Milletvekili Leyla Zana ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan arasındaki görüşme sona erdi. Ankara’da Başbakanlık konutunda gerçekleşen görüşme yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Görüşmeye, hükümet kanadından kimlerin katıldığı açıklanmazken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da görüşmeden hemen önce Başbakanlık konutuna geldiği, görüşmede hazır bulunduğu bildirildi.

Erdoğan'ın görüşmede Zana'dan "Milli birlik ve kardeşlik proje"lerine destek istediği öğrenildi. Zana, 14.55'de geldiği Başbakanlık Resmi konutundan 16.35'de misafir kapısından çıkarak ayrıldı. Zana, herhangi bir açıklama yapmadı.

Basının büyük ilgi gösterdiği görüşme nedeniyle Başbakanlık konusu önünde yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

Sınıra sevkiyat, açık bir savaş hazırlığı

SONRAKİ HABER

Füzelerin yönü Suriye’ye döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa