02 Mayıs 2017 12:46

Çamaşırlar kirleniyor diye işçilere ateş açtılar

Bir binada dış cephe çalışması yapan işçilerle çamaşırları kirlendiği için tartışan kadının oğlu, işçilere ateş açtı. İşçilerden biri ağır yaralandı.

Paylaş

Kağıthane'de bir binanın dış cephesinde çalışan işçilerle, yan binadaki bir kadın arasında balkonda asılı çamarlar kirlendiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Annesinin işçilerle tartıştığını gören Engin isimli genç işçilere ateş açtı. Kavgada bir işçi ağır yaralandı. İşçilere ateş açan Engin, olay yerinden kaçtı.

Olay Çağlayan-Vatan Caddesi'nde saat 11.30 sıralarında yaşandı. Bir iş merkezinin dış cephe mantolama işini alan işçilerle, yeni yıkadığı çamaşırları balkona asan kadın arasında tartışma çıktı. Çamaşırları kirlettikleri gerekçesiyle işçilerle tartışan annesini gören Engin de tartışmaya dahil oldu. Engin isimli genç silahını çekerek inşaat işçilerine ateş açtı. İşçilerden Zülküf G.  sırtından, Davut G., Ferhat G.  ile Cengiz G. bacaklarından yaralandı.

Olayın faili Engin isimli genç ve yanındaki bir kişi otomobile girerek olay yerinden kaçtı.

Yaralı işçilerden Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Zülküf G.'nin hayati tehlikesi olduğu belirtildi. Bacaklarından yaralan iki işçi ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kendi imkanları ile Çağlayan Polis Merkezi'ne gelen diğer yaralıya ilk müdahale burada yapıldı. Daha sonra, sağlık ekipleri tarafından, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

TZOB’den ‘genç çiftçi desteği’ hatırlatması 

SONRAKİ HABER

Şimşek’in 20 yıl hapsi isteniyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...