30 Haziran 2012 07:58

İstanbulluların trafik çilesi sürüyor

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) onarım çalışmaları sebebiyle yaşanan trafik çilesi devam ediyor. Özellikle iş çıkışları köprüdeki trafik işkenceye dönüşüyor. KGS gişelerindeki yığılma sebebiyle bazı sürücüler, ceza ödememek için plakalarını kapatarak OGS gişelerinden ge

İstanbulluların trafik çilesi sürüyor
Paylaş

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ndeki (FSM) onarım çalışmaları sebebiyle yaşanan trafik çilesi devam ediyor. Özellikle iş çıkışları köprüdeki trafik işkenceye dönüşüyor. KGS gişelerindeki yığılma sebebiyle bazı sürücüler, ceza ödememek için plakalarını kapatarak OGS gişelerinden geçiyor.
FSM’deki onarım çalışmaları sebebiyle köprüde yaşanan trafik, sürücüleri isyan ettiriyor. Gurbetçilerin dönüşleri de trafiğe eklenince sürücüler FSM’de saatlerce beklemek zorunda kalıyor.
Önceki akşam FSM’yi kullanmak isteyen sürücüler, köprüyü geçebilmek için 4 saat trafik çilesi yaşadı. Saatlerce santim santim ilerleyen araçların sürücüleri gişelere geldiğinde farklı bir sürprizle karşılaştı. Çoğunlukla kartlı geçiş sistemi (KGS) gişelerini kullanan sürücüler, yığılma sebebiyle gişeler önünde kontak kapatıp saatlerce bekledi.
KGS gişelerinde beklemek istemeyen bazı sürücüler de, daha hızlı ilerleyen otomatik geçiş sistemi (OGS) gişelerine yöneliyor. Araçlarında OGS cihazı olmayan sürücüler, en uzak mesafenin on katı cezayı ödememek için plakalarını havlu, gazete, bez parçası gibi malzemelerle kapatarak OGS gişelerinden geçiyor.
Sürücüler, FSM’de KGS gişelerindeki yığılmaya çözüm bulunmasını istiyor. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Eczaneye giderken kimliğinizi unutmayın

SONRAKİ HABER

Sivas anmasına polis engeli

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...