02 Mayıs 2017 00:13

Esenyurt'ta apartman dairesinde patlama: 3 yaralı 

İstanbul Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi’nde bir apartmanın 5. katında patlama meydana geldi 3 kişi yaralandı

Paylaş

İstanbul Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi 1881 Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle saat 01.00 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle dairenin cam ve çerçeveleri sokağa fırladı. Olayda dairede bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Olay, Mehterçeşme Mahallesi 1881 Sokak'ta bulunan 5 katlı apartmanın en üst katındaki dairede saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle dairenin cam ve çerçeveleri sokağa fırlarken dairede yangın çıktı. Olayda dairede bulunan B.A(33), R.G (25), S.S (27) vücüdünün çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar vatandaşlar tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan yaralarının durumun ağır olduğu öğrenildi. 

Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye, ambulans sevk edildi. Esenyurt, Beylikdüzü ve Yakuplu itfaiye istasyonlarından görevlilerin müdahalesiyle alevler kısa sürede söndürüldü. Olay yerine gelen polis ekipleri binanın bulunduğu sokağa şerit çekerek delil araştırması yaptı. Bomba İmha uzman ekipleri ve Olay yeri inceleme ekipleri de olay yerinde incelemelerini yaptı. Patlamanın meydana geldiği evde 20 kg sentetik uyuşturucu maddesi ele geçirildiği belirtilirken daire sahibi M.A (26) da polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Ekipler, uyuşturucu imal edildiği öne sürülen evde yaşanan patlamanın nedenini araştırıyor.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

Tarsus'ta 1 Mayıs Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı

SONRAKİ HABER

Hindistan'da iki Müslüman inek çaldı iddiasıyla linç edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa