01 Mayıs 2017 14:41

Munzur Su işçilerinden Emek Partisine destek ziyareti

Dersim'de Munzur Su işçileri 1 Mayıs'ın ardından il başkanları tutuklu bulunan Emek Partisi'ne destek ziyaretinde bulundu.

Paylaş

Dersim Ovacık'ta faaliyet sürdüren Munzur Su fabrikası işçileri, 1 Mayıs mitingi sonrası Emek Partisine destek ziyaretinde bulundu.

İşçiler adına konuşan DİSK/Gıda-İş işyeri temsilcisi Deniz Erdoğan, Emek Partisi İl Başkanı Mustafa Taşkale’nin tutuklanmasını doğru bulmadıklarını ifade ederek hem Emek Partisi ile hem de cezaevinde bulunan Mustafa Taşkale ile dayanışmak amacıyla böyle bir ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Geçen zamanda yaptıkları grev ve diğer mücadelelerde Mustafa Taşkale’nin kendilerini yalnız bırakmadığını, maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduğunu belirten Erdoğan, bugün Taşkale ile dayanışma yürütmenin kendileri için anlamlı olduğunu dile getirdi.

Emek Partisi İl Yöneticisi Hıdır Demir de işçilerin 1 Mayıs gibi bir günde yaptıkları destek ziyaretinin kendileri için anlamlı ve onur verici olduğunu belirterek, Mustafa Taşkale ile birlikte, bütün tutuklamalara ve baskılara karşı birlikte mücadele yürütmek gerektiğini söyledi.

ÖNCEKİ HABER

Batman’da sendikalar 1 Mayısı kutladı

SONRAKİ HABER

Kayseri işçileri: Kıdem tazminatımıza dokunmayın

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...