30 Haziran 2012 03:42

Polisin yapamadığını Cihan yaptı!

CİHAN Haber Ajansı (CHA), Viranşehir Belediyesi Eğitim Destek Evinin çocuklara siyasi eğitim verdiği için kapatıldığını iddia etti. Belediye yetkilileri haberin düzeltilmemesi durumunda suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.“KCK” operasyonlarında polisten önce suçlamayı duyuran Cihan Haber Ajansı, Viranşehir Belediyesi Eğ

Polisin yapamadığını Cihan yaptı!
Paylaş

CİHAN Haber Ajansı (CHA), Viranşehir Belediyesi Eğitim Destek Evinin çocuklara siyasi eğitim verdiği için kapatıldığını iddia etti. Belediye yetkilileri haberin düzeltilmemesi durumunda suç duyurusunda bulunacaklarını kaydetti.
“KCK” operasyonlarında polisten önce suçlamayı duyuran Cihan Haber Ajansı, Viranşehir Belediyesi Eğitim Destek Evinde siyasi eğitim verildiğini yazdı. Polis tutanaklarında, arama ile kapatma gerekçelerinde Eğitim Destek Evinin yönetmeliğe uygun olmadığı iddiası ile kapatıldığı belirtilirken, Cihan Haber Ajansı, Destek Evinin 650 öğrenciye siyasi eğitim verdiğini öne sürdü. Çoğunluğunun ilköğretim öğrencilerinden oluştuğu ve yaşları 10 ile 15 arasında değişen çocuklara siyasi eğitim verildiğini öne süren Cihan Haber Ajansı kaynağını ise açıklayamadı.
Habere tepki gösteren Viranşehir Belediyesi haberin tekzibini isterken, Belediye Avukatı Mevlüt Güneş resmi arama tutanakları ve gerekçelerde böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. “Kuruma Kaymakamlıkça gönderilen kapatma gerekçesinde ve Eğitim Destek Evinde yapılan arama gerekçesinde böyle bir durum söz konusu değil” diyen Güneş, Cihan Haber Ajansının böyle bir haber geçtiği için düzeltilmesini istediklerini ve aksi durumda ise suç duyurusunda bulunacaklarını belirtti. (Urfa/DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Sınıra yığınak, tampon bölge hazırlığı mı?

SONRAKİ HABER

Titanik filmindeki karakalem ‘nü’ye sansür

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...