01 Mayıs 2017 08:26

6 aylık Poyraz bebek, şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi

Adana'da kusma şikayetiyle hastaneye götürülen 6 aylık bebek Poyraz Ekici'nin, ateş düşürücü ve ağrı kesici verildikten bir gün sonra yaşamını yitirdi

Paylaş

Adana merkez Seyhan ilçesine bağlı Meydan mahallesinde yaşayan Mahmut ve Şehrinaz Ekici çiftinin tek çocuğu 6 aylık bebek Poyraz Ekici, 2 gün önce kusma şikayetiyle Marsa Çocuk Hastanesi'ne götürüldü. Ailenin iddiasına göre; Poyraz bebekle ilgilenen doktor fiziki muayenenin ardından ateş düşürücü ve ağrı kesici ilaç yazarak bebeği taburcu etti. Poyraz bebek muayeneden sonraki gün ilaçları verildikten sonra hayatını kaybederken, bebeğin cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna getirildi.

Baba Mahmut Ekici, çocuğunun hastalığının tespit edilememesinde doktorun ihmali bulunduğunu ileri sürerek şikayetçi olduğunu belirtti. Ekici, "Bir şeyi yok diye gönderdi bizi. Eğer o doktor işini ihmal etmeseydi, kan tahlili ve diğer tahlilleri yapsaydı bir şey olmayacaktı. Yetkililer kendilerini benim yerime koysunlar ona göre müdahale yapsınlar" dedi.

Marsa Çocuk Hastanesi konu ile ilgili soruşturma başlattığını duyurdu. (DİHABER)
 

ÖNCEKİ HABER

Sendikalar 1 Mayıs’ta Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı

SONRAKİ HABER

Gayrettepe'de Taksim'e yürümek isteyenlere polis saldırısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...