29 Nisan 2017 10:58

İzmit'te yakalanan otobüs tacizcisi serbest bırakıldı

İzmit'te, halk otobüsünde bir kadını taciz eden 29 yaşındaki R.S. gözaltına alındı. Tacizci gözaltı işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Paylaş

İzmit'te Çarşamba günü meydana gelen olayda, Akpınar ile Umuttepe arasında sefer yapan bir halk otobüsünde koltukta oturan bir kişi, iddiaya göre elini pantolonunun üzerine götürerek tacizde bulundu. Tacizin hedefi olan kadın, cep telefonu ile şahsı fotoğrafladı.

Kocaeli Kadın Emeği Kolektifi tacizde bulunan kişinin fotoğrafını sosyal medya hesabında teşhir ederek, "Çarşamba günü Kocaeli'nde, 41 BR 828 plakalı Akpınar-Toki-Umuttepe güzergahındaki otobüste ismi belli olmayan bir erkek yolcu, karşısında bulunan kadın yolcuya bakarak kadın yolcuyu taciz edecek davranışlarda bulunmuştur. Bu erkek yolcuyu teşhir ediyor, yasal haklarımızın takipçisi olacağımızı duyuruyoruz" diye açıklamada bulundu.

İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü şikayet üzerine Yenidoğan Mahallesi'nde oturan 29 yaşındaki R.S'yi gözaltına aldı. R.S. hastanede sağlık kontrolünden geçtikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. R.S.'nin görüntülerin ortaya çıkması sonrası belediyedeki işinden çıkarıldığı bildirildi.

SERBEST BIRAKILDI

İzmit'te otobüste kadın yolcuyu taciz ettiği iddia edilen R.S. emniyette ifadesi alındıktan sonra savcılığın talimatı ile serbest bırakıldı. R.S. ifadesinde cinsel organının bulunduğu bölgeyi, pantolonunun üzerinden kaşıdığını söyledi. (Kocaeli/DHA)

ÖNCEKİ HABER

89 1 Mayısı'nda öldürülen Dalcı anıldı

SONRAKİ HABER

Emekçilerden sanatla örülen dayanışma

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa