30 Haziran 2012 07:16

Şikede karar Pazartesi

Futbolda şike iddialarına yönelik davada karar Pazartesi günü açıklanacak.Futbolda şike iddialarına yönelik davanın bugünkü duruşmasında mütalaaya karşı tüm sanıkların savunmaları alındı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, futbolcu Emenike haricinde savunmaların tamamlandığını kaydetti.Ara vereceklerini ifade eden Ekinci

Şikede karar Pazartesi
Paylaş

Futbolda şike iddialarına yönelik davanın bugünkü duruşmasında mütalaaya karşı tüm sanıkların savunmaları alındı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, futbolcu Emenike haricinde savunmaların tamamlandığını kaydetti.

Ara vereceklerini ifade eden Ekinci, "Her sanık için ayrı ayrı müzakere yapacağız. Kararımızı da Pazartesi günü saat 10.00'da vereceğiz. Bir ara karar alacağız. Tahliye taleplerini şimdi değerlendireceğiz." dedi.

Tüm avukatların da beyanlarını dile getirdiğini kaydeden Ekinci, "İnanıyorum ki iyi bir karar olur. Biz de hata yapmayız, kimsenin mağdur olmasını istemeyiz." diye konuştu.

Avukatların, son sözlerin sorulmasıyla ilgili talebi üzerine Ekinci, "Son sözü sormak gibi bir zorunluluk yok. Salonda olan sanığa son sözü sorulur. Son söz son istek anlamındadır." dedi.

Duruşmaya tahliye taleplerinin değerlendirilmesi için ara verildi. (İSTANBUL)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan kükredi, bendini çiğneyip taştı

SONRAKİ HABER

Yıkımlara karşı birleşik mücadele

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...