29 Haziran 2012 10:23

Erdoğan kükredi, bendini çiğneyip taştı

Erzurum'da partisinin il kongresinde konuşan Başbakan Erdoğan'ın hedefinde Suriye ve CHP vardı.Erdoğan, “Sınırlarımız sözkonusu olduğunda, hak, adalet sözkonusu olduğunda tıpkı İstiklal Marşımızın emrettiği gibi kükremiş sel olur, bendimizi çiğner aşarız. Biz büyük bir devletiz. onurlu bir milletiz. Biz tarihimizle oldu

Erdoğan kükredi, bendini çiğneyip taştı
Paylaş

Erdoğan, “Sınırlarımız sözkonusu olduğunda, hak, adalet sözkonusu olduğunda tıpkı İstiklal Marşımızın emrettiği gibi kükremiş sel olur, bendimizi çiğner aşarız. Biz büyük bir devletiz. onurlu bir milletiz. Biz tarihimizle olduğumuz kadar bugünümüzle, geleceğimizle büyük bir devletiz. Kendi halkına vahşice zulmeden, halkına ait silahları acımasızca halkına çeviren, çevre ülkelere hukuksuz saldırganlık yapan her kim olursa olsun hiç tereddüt etmeden haddini bildiririz” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu'yu da eleştiren Erdoğan, pazar günü bir araya geldiklerini hatırlattı ve “Soracağınız ne varsa sorun. Tavsiyeleriniz varsa buyurun tavsiyelerinizi de söyleyin dedik. İnanır mısınız, 'pilotlarımız ne oldu ondan bir haber var mı', bunun dışında hemen hemen ciddi bir soru yok. Toplantıdan çıktı, birbiriyle çelişen ifadelerle Suriye'deki dikta rejiminden ziyade kendi hükümetinin maalesef eleştirisini yaptı. Böyle bir şey olur mu? Sen Suriye'nin Baas Partisi misin? Türkiye 'nin Cumhuriyet Halk Partisi misin? Nesin” diye konuştu. (ERZURUM)

ÖNCEKİ HABER

Aspendos Festivali Güney Kore ile devam ediyor

SONRAKİ HABER

Şikede karar Pazartesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa