28 Nisan 2017 12:38

Adıyaman'da 1 Mayıs çağrısı: Savaşa karşı  buluşalım

Adıyaman'da KESK Şubeler Platformu, Demokrasi Meydanında yaptığı basın açıklaması ile Adıyamanlı tüm işçi ve emekçileri Mayıs’ı kutlamaya davet etti

Paylaş

Adıyaman'da 1 Mayıs’ın kutlama adresi Emniyet Müdürlüğünün yanındaki Mustafa Yücel Özbilgin Parkı olacak. KESK tarafından organize edilen mitinge siyasi partiler de destek verecek. Saat 10.00‘da İtfaiye Müdürlüğü önünde  toplanan kitle kortejler eşliğinde Mustafa Yücel Özbilgin Parkına yürüyecek.

KESK Şubeler Platformu, Demokrasi Meydanında yaptığı basın açıklaması ile Adıyamanlı tüm işçi ve emekçileri Mayıs’ı kutlamaya davet etti.

Adıyaman 1 Mayıs Tertip Komitesi adına konuşan Eğitim Sen Şube Eş Başkanı Mehmet Dağdeviren, OHAL ve KHK’lere karşı, sendikalar üzerinde uygulanan baskı, şiddet ve yıldırma politikalarına karşı bütün emekçileri 1 Mayıs alanına davet etti. Dağdeviren, iktidarın  emekçileri yoksullaştırdığına dikkat çekerek güvencesiz ve sigortasız çalıştırılmaya karşı, iş cinayetlerine ve çalışanların güvenliğini hiçe sayan çalışma koşullarına karşı bütün emekçilerle 1 Mayıs alanında olacaklarını söyledi. (Adıyaman/EVRENSEL)


 

ÖNCEKİ HABER

Mahkeme belediyenin yüz tanıma sistemini durdurdu

SONRAKİ HABER

Bolu TEM yolunda yapılacak çalışmaya 1 Mayıs ertelemesi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...