28 Nisan 2017 07:13

Tacizciye 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Metrobüste genç bir kadını taciz eden kişiye 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Paylaş

30 yaşındaki Hüseyin B. adlı kişi, Anadolu yakasına geçmek amacıyla metrobüse binen 23 yaşındaki S.A.’ya cinsel tacizde bulundu. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanan ve suçlamaları reddeden metrobüs sapığı, 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul’da Anadolu yakasına geçmek için metrobüse binen 23 yaşındaki S.A., 30 yaşındaki Hüseyin B. adlı kişinin cinsel saldırısına uğradı.

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre S.A., tacizci Hüseyin B.’den şikâyetçi oldu. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, sanık Hüseyin B. ve şikayetçi S.A. katıldı. Duruşmada savunma yapan sanık Hüseyin B., metrobüste yolculuk yaparken bir ara aracın sarsıldığını iddia ederek “Dengemi kaybederek şikâyetçiye çarptım. Aramızda bir tartışma yaşandı. Şikâyetçi, metrobüsteki yolcuları bana karşı kışkırtmak için ithamlarda bulundu. Ben kendisine karşılık vermedim. Adımın böyle bir olayda geçmesi nedeniyle üzgünüm. Suçsuzum, beraatimi istiyorum.” dedi.

Anadolu yakasına geçmek için Zincirlikuyu’da metrobüse bindiğini duruşmada anlatan 23 yaşındaki S.A. sanıktan şikâyetçi olduğunu belirtti.

Mahkeme, yapılan yargılama sonunda sanık Hüseyin B.’yi “sarkıntılık suretiyle cinsel saldırı” suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. (HABER MERKEZİ)
 

ÖNCEKİ HABER

MGSM'yi kundaklayan saldırgan tahliye edildi

SONRAKİ HABER

YSK'nin karara şerh koyan tek üyesinin gerekçeleri açıklandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...