28 Nisan 2017 06:49

Arınç'tan Metiner'e yanıt: Bunu bizden alın diye yalvardılar

Arınç, kendisi için 'Gönül dünyamızda yeri yok' diyen AKP'li Metiner için 'Adıyaman'dan gelip 'Bunu bizden alın' diye yalvardılar' ifadesini kullandı.

Paylaş

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kendisine yönelik "Gönül dünyamızda yeri yok" diyen AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ile ilgili olarak "Meclis'te sevilmediğinin tanığıyım. Adıyaman’da son sıradan seçilmişti. Adıyaman’dan geldiler bize yalvardılar 'Bunu bizden alın. Fitne çıkarıyor' dediler. Onu oradan alıp İstanbul’da orta sıralara verdiler" dedi.

Best FM’de Ufuk Karcı'nın konuğu olan Arınç, kendisinin hâlâ iyi bir AKP'li olduğunu da söyledi.

T24'ün yansıttığı habere göre Arınç'ın açıklamalarından ilgili bölüm şöyle:

“Metiner kimdir ki sözleri bu kadar kıymetli olsun, internet sitelerinde kendine yer bulsun. Benim de gönül dünyamda bir sinek ısırığı kadar yeri yok. İyi bir siyasetçi değil, çok yanlış hareketler yapılıyor. Meclis'te sevilmediğinin de tanığıyım. Adıyaman’da son sıradan seçilmişti. Adıyaman’dan geldiler bize yalvardılar 'Bunu bizden alın. Fitne çıkarıyor' dediler. Onu oradan alıp İstanbul’da orta sıralara verdiler. Ben kendisinin AK Parti’ye bir şey kattığını düşünmüyorum. Kendisi daha önce de başka siyasi partilerde yer almıştı." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

CHP'li Selina Doğan'a 'Ermeni uşağı' diyene ceza yok!

SONRAKİ HABER

Yaban hayvanları fotokapanda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...