28 Nisan 2017 06:42

Beylikdüzü Belediye işçileri 1 Mayıs'ı kutladı

Beylikdüzü Belediyesi işçileri 1 Mayıs’ı kutlayarak Bakırköy'de yapılacak 1 Mayıs mitingine katılım çağrısı yaptı.

Paylaş

Genel-İş ve KESK'e bağlı Tüm Bel-Sen sendikalarının örgütlü olduğu Beylikdüzü Belediyesi önünde 1 Mayıs kutlaması yapıldı. Kutlamada Bakırköy'de yapılacak 1 Mayıs mitingine katılım çağrısı yapıldı.  

1 Mayıs'ın tarihçesine değinen Tüm Bel-Sen1 No'lu Şube Başkanı Kadri Kılıcı, OHAL sürecinde yaşanan hak ihlallerine tepki gösterdi. Demokratik yaşanılabilir Türkiye talebinde bulunan Kılıcı, "Refendumdan sonra çok daha güçlüyüz. Bu gücü ortak mücadele ile yaşamın tüm alanlarına yansıtacağız" diye konuştu. 

"Taksim'e olan özlemimiz hiçbir zaman bitmeyecek" diyen  Genel-İş İstanbul 2 No'lu Şube Başkanı Adil Çifçi şöyle konuştu: "Memleketin ve işçilerin geleceği için hayırlı bir 1 Mayıs için bu defa Bakırköy'de buluşacağız. Orada demokrasiyi, barışı, özgürlüğü, adaleti, Kıdem tazminatına dönük saldırıları, taşerona kayıtsız şartsız kadro verilmesini, BES'in kaldırılmasını, 11 milyon emeklinin hakkını haykıracağız. Ve bu memleket özgürleşinceye kadar mücadelemizi sürdüreceğiz."   

Son olarak söz alan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Emek olmadan hayat olmaz. Tepeden tırnağa mutluluk istiyorsak emeğin mutluluğu çok önemlidir. Tek kişi yönetimi değil hep birlikte yönetme anlayışını geliştirmemiz lazım. Tüm emekçi kardeşlerimin emekçi bayramını kutluyorum" diye konuştu. (İstanbul/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

22 ilden 99 koro Maltepe’de buluşuyor

SONRAKİ HABER

CHP'li Selina Doğan'a 'Ermeni uşağı' diyene ceza yok!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...