27 Nisan 2017 18:54

Antalya'da açık yerlerde içki içmek yasaklandı

Türkiye turizminin başkenti olarak bilinen Antalya’da Valilik aldığı bir kararla İl sınırları içerisinde alkol tüketimini yasakladı. 

Paylaş

Antalya Valiliğinin aldığı bir kararla, İl sınırları içerisinde açık yerlerde içki içilmesi yasaklandı. Karar Antalya İl Emniyet Müdürlüğü resmi web sayfasında yayınlandı.

Antalya İl Emniyet Müdürlüğünün resmi web sayfasında yayınlanan yazıda,‘’Antalya’da Çevreyi Rahatsız Edecek Şekilde ve Açıkta Alkol İçilmesi Valilik Kararı İle Yasaklandı’’ balığıyla Basına ’da gönderilen yazıda ‘’Antalya il sınırları içerisinde huzur ve güvenliği ile kamu esenliğinin sağlanması, suç işlenmesinin önlenmesi ve işlenen suçun aydınlatılması amacıyla, kamunun istifadesinde açık park, bahçe ve üzerinde tesis bulunmayan açık alanlarda, belediye sınırları içerisinde, meskun mahallerde, karayollarında, umuma mahsus yerlerde veya umumun istifadesinde sunulan piknik ve ören yeri, nerede park halinde olduğuna bakılmaksızın her türlü aracın içerisinde çevreyi rahatsız edecek şekilde ve açıkta alkol içilmesinin yasaklanarak, bu karara uymayanlar hakkında işlenen fiil başka bir suç oluşturmadığı takdirde, 5326 Sayılı Kabahatler Kanunu’nun 32 Maddesini ihlalden işlem uygulanacağına dair Valilik Makamının Olur’ları ile karar verilmiştir’’ denildi. (Antalya/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

İstanbul'da bir kadın eski eşi tarafından öldürüldü

SONRAKİ HABER

Kasımpaşa'dan geri dönüş

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...