27 Nisan 2017 09:56

‘Ankara Belediyesi Kütahya mitingine bile insan taşıdı'

CHP’li Adnan Keskin, referandum sürecinde Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kütahya’ya kadar belediye otobüsleriyle insan taşıdığını söyledi. 

Paylaş

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, referandum sürecinde Ankara Büyükşehir Belediyesinin Kütahya’ya varıncaya kadar belediye otobüsleriyle ‘evet’ mitinglerine insan taşıdığını söyledi. Keskin, Ankara’daki mühürsüz oylara ilişkin de çeşitli itirazlarda bulunduklarını dile getirdi. 

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, 16 Nisan referandumunda Ankara halkının ‘hayır’ diyerek parlamenter demokrasiye ve özgürlüklerine sahip çıktığını söyledi. 

AKP’li belediyelerin hak hukuk tanımadan baskıyla, dağıtılan hediyelerle yaptıkları kampanyalara karşı mücadele ettiklerini ifade eden Keskin, kendilerinin ise Ankara’da bulunan CHP’li belediyelerden hiçbir talepte bulunmadıklarını dile getirdi. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Kütahya’ya varıncaya kadar belediye otobüsleriyle AKP’lileri ‘evet’ mitinglerine taşıdığını iddia eden Keskin, kanunsuz bir şekilde kullanılan devlet imkanlarının hesabının sorulması gerektiğini vurguladı. 

YSK’nın sandıklar açıldıktan sonra mühürsüz oyları geçerli saymasına tepki gösteren Keskin, Ankara’da geçerli sayılan mühürsüz oylara ilişkin de çeşitli itirazlarda bulunduklarını söyledi. (Ankara/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

Tuzla'da deri işçileri kıdem gasbına karşı 1 Mayıs'a çağırdı

SONRAKİ HABER

RTÜK TV’de hayırcılara küfür edene ceza vermedi!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa