27 Nisan 2017 06:26

Taşgetiren: İslamcılar AK Parti'yi terk etsin mi isteniyor?

Yandaş medyada 'Pelikan' tartışması devam ediyor. Ahmet Taşgetiren bugünkü yazısında 'İslamcılar AK Parti'yi terk etsin mi isteniyor' diye sordu.

Paylaş

Star Yazarı Ahmet Taşgetiren bugünkü 'Erdoğan'a en büyük kumpas' yazısında Pelikancılar için "Şu sıralar sırtını 'Reis'e dayadığı izlenimi veren bir grup 'İslamcılara karşı savaş' tamtamları çalıyor" ifadesini kullanırken buna AKP cenahından herhangi bir tepki gelmediğini hatırlatarak "Bu tamtamların onaylandığı izlenimi doğuyor" dedi.

Taşgetiren, "İslamcıların AK Parti'yi terk etmesi mi isteniyor" sorusunu sorarak şunları yazdı:  "Ya bana“Tayyip Erdoğan sizin bildiğiniz Tayyip Erdoğan değil” deyin ve bir süredir Ak Parti'nin ilk çıkışta farklı toplum kesimlerini kuşatmak amacıyla “Muhafazakar demokrat” diye formatladığı görece ılımlı dilin bile ötesine geçip “Dolu dizgin” bir üsluba geldiğinin hangi manaya geldiğini izah edin, ya da Tayyip Erdoğan'ın üzerinden İslamcılara savaş açmayı bırakın.

Nereden geldikleri ve şimdi ne oldukları bilinmeyen bir grubun paçalara saldırması yetti artık. Her gün duvardibi yaratıklarının ortalığa çamur taşımaları yetti.

Bakın, İslamcı - İslamcı olmayan ayrışması yapıldığında Ak Parti'nin canına okursunuz." (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

'Geciktirmeden görevden alınacak'lar Topbaş ve Gökçek mi?

SONRAKİ HABER

‘Kulislerde ekonomi yönetimi için Babacan’ın adı geçiyor’

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...