24 Nisan 2017 14:16

İktidar medyasında ‘temizlik’ kavgası sürüyor

Cem Küçük’ün ‘Erdoğan radikal İslamcılarla, Mavi Marmara’daki manyak tiplerle yolunu ayırmalı’ ifadesi sonrası tartışmalar devam ediyor.

Paylaş

İktidar medyasında Cem Küçük’ün ‘Erdoğan radikal İslamcılarla, Mavi Marmara’daki manyak tiplerle yolunu ayırmalı’ ifadesi sonrası yeniden alevlenen ‘Pelikancılar’ tartışması karşılıklı atışmalarla devam ediyor.

AKP Ankara Milletvekili Aydın Ünal, Yeni Şafak’ta dün yazdığı yazıda Küçük’e ‘Dava delileri’ yazısında “Sizin dışardan bakıp ‘deli’ zannettiğiniz, ‘manyak’ dediğiniz bu insanların ateşi üflemekle sönmez. İstikametleri de değişmez” sözleri ile yanıt verdi.
Ünal, “Altından dağlar verseniz satın alamayacağınız, ikbal umutlarıyla kandıramayacağınız, size hiç benzemeyen ‘dava delileri’ var karşınızda. Ve o ‘dava delileri’ şimdi her şeye yeniden başlıyorlar. Hiç boşa heveslenmeyin” ifadelerini kullandı.

OCAKTAN: KİM TEMİZLİK YAPMAK İSTİYOR?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’ya yakınlığıyla bilinen Karar’ın Yazarı Mehmet Ocaktan ise AKP’de “temizlik” işine soyunanların genlerindeki ‘FETÖ yazılımıyla’ hareket ettiğini söylediği yazısında “...Epey bir süredir AK Parti’nin etrafında İsrailvari yasa dışı yerleşimlerde bulunan bir güruh, referandum sonuçlarının kendileri açısından bir alarm niteliği taşıdığının farkına vardığı için biraz dellenmiş durumdalar. O kadar tedirginler ki, normal muhakeme yeteneklerini bile kaybetmiş durumdalar. Bu yüzden de kafadan AK Parti’deki dindarları hedef almış bulunuyorlar... 

...Çünkü tıpkı FETÖ’cülerin yaptığı gibi, başından itibaren AK Parti’nin misyonuna ortak olmuş, Tayyip Erdoğan’la birlikte elini taşın altına koymuş ne kadar isim varsa hemen hepsini itibarsızlaştırmak için planlı bir karalama kampanyası yürütüyorlar. Bu konuda ilk hedefe oturttukları isimler ise Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu...” dedi. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Medipol Başakşehir'de iki oyuncu kadro dışı bırakıldı

SONRAKİ HABER

Mühürsüz oylar AGİT ön raporunda

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...