28 Haziran 2012 09:35

İstanbul ZAZ’a hayran kaldı

İKİNCİ kez ülkemize gelen Zaz, Türkiye turnesinin ilk konserini İstanbul’da, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirdi. Pozitif Live tarafından düzenlenen ve biletleri hızla tükenen konserde Zaz, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahne performansı sırasında Türkçe konuşmalarıyla seyircilerin kalbi

İstanbul ZAZ’a hayran kaldı
Paylaş

İKİNCİ kez ülkemize gelen Zaz, Türkiye turnesinin ilk konserini İstanbul’da, Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirdi. Pozitif Live tarafından düzenlenen ve biletleri hızla tükenen konserde Zaz, müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Sahne performansı sırasında Türkçe konuşmalarıyla seyircilerin kalbini fetheden Zaz’ın “Bir süre önce şunu öğrendim; insanları sevebilmek için önce kendini sevmen gerek. Bu kendimize verebileceğimiz en güzel hediye” sözleri müzikseverlerden büyük alkış aldı. Zaz, konseri sırasında Fransızca bilen sevenlerini sahneye davet ederek, dünyaya bakış açısını onlar aracılığıyla tüm dinleyicilerle paylaştı.
İstanbul’da olmaktan ve gördüğü yoğun ilgiden çok mutlu olduğunu söyleyen Zaz, “İstanbullu müzikseverler harikaydı. Konserde onlarla çok iyi bir iletişim sağladık; Fransızca bilmeyenlerin bile şarkılarıma eşlik etmeye çalışmasından büyük mutluluk duydum. Kısıtlı zaman nedeniyle İstanbul’u fazla gezme şansı yakalayamadım. Ancak çok yakın bir zamanda tekrar gelmek ve İstanbul’u gezmek istiyorum” dedi.
Edith Piaf’ı hatırlatan buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla “En Beğenilen Fransız Şarkıcı” ünvanının sahibi genç müzisyen Zaz, Pozitif Live organizasyonuyla Türkiye turnesi kapsamında; 29 Haziran’da İzmir Çeşme Babylon Aya Yorgi’de ve 30 Haziran’da Ankara ODTÜ Vişnelik Tesisleri’nde sevenleriyle buluşacak. Paris sokaklarında verdiği canlı konserler ve Je Veux şarkısının videosuyla kısa süre içerisinde youtube üzerinde rekorlar kıran Zaz, kendine has müzik tarzıyla büyük beğeni topluyor.
(KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Mimesis olayında ikinci perde

SONRAKİ HABER

Kıyıya Vuran Dalgalar Ankara’da

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...