29 Haziran 2012 03:45

Londra’da ilk yarışmayı Emrah Şahbaz kazandı

İNGİLTERE’de Türkiyelilerin düzenlediği ilk fotograf yarışmasını, Emrah Şahbaz “Yitip Giden” adlı fotografı ile katılarak birinci oldu. Bir süredir fotografa ilgi gösteren Şahbaz ilk katıldığı yarışmada birinci olmasını, arkadaşlarından ve çevresinden aldığı desteklere borçlu olduğunu söyledi. Aktuel Photography

Londra’da ilk yarışmayı Emrah Şahbaz kazandı
Paylaş

Kuzey Londra’da yapılan ödül törenine katılan fotograf severler, Londra ve dünyanın dört bir yanında çekilen fotograflar izlediler.  24 yıldır Londra’da faaliyet yürüten Türk ve Kürt Toplumu Dayanışma Merkezi (DAY-MER) bünyesinde çalışmalarını devam ettiren Focus Photography üyelerinin yoğun katılımının olduğu gözlenen yarışmada, bu grubun üyesi Emrah Şahbaz birinci olurken, aynı grubun üyesi Özgür Yadırgı ise juri özel ödülüne layık görüldü.

85 fotografın yer aldığı yarışmada ikinciliği Ali Haydar Yeşilyurt ve üçüncülüğü ise Alper Taşçı kazandı. Yarışma sonrası gazetemize konuşan Emrah Şahbaz, fotografa bir çok arkadaşla birlikte başladığını ve onlarla birlikte daha iyi işler çıkarmaya devam edeceklerini belirterek, dereceye girmiş olmasının ve hatta birinci olmasının olağanüstü bir mutluluk olduğunu söyledi. DAY-MER ve Focus Photagraphy’nin katkılarının önemli olduğunu ifade eden Şahbaz, yeni arkadaşlarla ve yeni hedeflerle çalışmalarına devam edeceklerini de sözlerine ekledi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ekşi sinema, ımdb’ye alternatif 250 filmlik bir liste hazırladı!

SONRAKİ HABER

Mimesis olayında ikinci perde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...