23 Nisan 2017 20:16

El Clasico'da skoru Messi belirledi: Real Madrid 2 - Barca 3

La Liga'nın 33. haftasında büyük heyecana sahne olan maçta Messi'nin 90+2'de attığı golle zafer Barcelona'nın oldu.

Paylaş

İspanya futbolunun zirvesi La Liga'da Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona'yı ağırladı. Ligin 33. haftasında oynanan maç, Messi ve Rakitic'in golleriyle Barcelona'nın oldu.

Santiago Bernabeu Stadı'nda oynanan bol pozisyonlu maçta, ev sahibi Real Madrid'in golleri, 28. dakikada Carlos Casemiro ve 85. dakikada James Rodriguez'den geldi. Konuk ekip Barcelona'nın ilk golü 33'üncü dakikada Lionel Messi'den geldi. 73'üncü dakikada Ivan Rakitic'le yeniden öne geçen Barca, beraberliğin ardından 90+2'de Messi'nin golüyle maçı önde bitirdi. Bu sonuçla birlikte Barcelona, La Liga'da bir maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu.

Real Madrid'de 76. dakikada Messi’ye sert bir şekilde müdahale eden Ramos, kırmızı kartla oyundan atıldı.

MESSİ'DEN BARCELONA FORMASIYLA 500 GOL

Santiago Bernabeu'daki karşılaşmada iki gol atan Messi, La Liga tarihinde El Clasico maçlarındaki 16. golünü atmayı başardı. Arjantinli futbolcu böylece Real Madrid efsanesi Alfredo Di Stefano'yu geçerek, La Liga tarihinde El Clasico maçlarında en fazla gol atan kaydeden oldu.

Tüm organizasyonlarda Real Madrid'e attığı gol sayısını 24'e çıkaran Messi, bu sezon ligdeki gol sayısını da 31'e yükseltti. Yıldız oyuncunun Barcelona formasıyla toplamdaki gol sayısı ise 500 oldu. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Ağır ceza hakimi rüşvet aldığı iddiasıyla tutuklandı

SONRAKİ HABER

23 Nisan resepsiyonundan satır başları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...