23 Nisan 2017 17:09

Derbide gülen taraf Fenerbahçe

TT Arena'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde 3 puanı tek golle alan taraf sarı-lacivertliler oldu.

Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Türk Telekom Arena'da karşı karşıya gelen İstanbul ekipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin mücadelesi, Josef de Souza ile golü bulan Fenerbahçe'nin 0-1'lik üstünlüğü ile bitti.

Ligde şampiyonluk iddiası neredeyse kalmayan iki takım da 2'ncilikten uzaklaşmamak için sahaya çıktı. Seyir zevki düşük maçta baştan sona kadar daha atak oynayan ekip Galatasaray olsa da son vuruşlardaki eksikliği sebebiyle sarı-kırmızılı ekip bir türlü golü bulamadı. Bütün hücum organizasyonunu Lens üzerine kurmuş olan Fenerbahçe ise kontra ataklarla gol arayan taraf oldu. Maça eklenen 5 dakikalık uzatma bölümünde Şener Özbayraklı'nın sağ kanattan çizgiye kadar indiği pozisyonda ortaya kesilen top Josef de Souza'nın kafasıyla buluştu ve Muslera'nın sağından filelere gitti. 

Fenerbahçe bu skorla puanını 53'e yükseltti ve 57 puanla ikinci sırada olan Medipol Başakşehir'in hemen ardında haftayı üçüncü sırada tamamladı. Galatasaray ise 49 puanla 4'üncü sırada yer aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 28'inci haftanın son maçı yarın akşam oynanacak. Şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş ile ligde sonuncu sırada yer alan Adanaspor arasında, Vodafone Arena'da oynanacak olan maç, saat 20:00'de başlayacak. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Hava Kuvvetleri Komutanı: Kasıt yok, kusur var

SONRAKİ HABER

Marinne Le Pen ve Macron ikinci tura kaldı 

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...