23 Nisan 2017 13:33

Patlamada yaralanan çocuğun durumu ciddiyetini koruyor

Şırnak'ın Kumçatı'daki Jandarma taburunun çöp alanında buldukları cismin patlaması sonucu yaralan 4 çocuktan birisinin durumu ciddiyetini koruyor.

Paylaş

Şırnak'ın Kumçatı beldesinde bulunan İkizce Jandarma Taburu’nun çöp alanında buldukları cismin patlaması sonucu yaralan 4 çocuktan birisinin durumu ciddiyetini koruyor. 

Kumçatı beldesinde bulunan İkizce Jandarma Taburu’nun çöp alanında 3 gün önce buldukları bir cismin patlaması sonucu Emre Bozveren (10), Mehmet Barim (11), Hüseyin Acet (12) ve Cumali Kalkan (11) adlı çocuklar yaralanmıştı. Şırnak Devlet Hastanesi’ndeki tedavilerinin ardından Hüseyin Acet ve Cumali Kalkan taburcu edilirken, ağır yaralanan Emre Bozveren tedavi için yoğun bakım ünitesine alınmış, Mehmet Barım ise Batman Devlet Hastanesi’ne sevk edilmişti. 

Halen yoğun bakım ünitesinde uyutulan Bozveren’in, kafasına şarapnel parçası isabet ettiği için ameliyat edilmediği ve durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Batman’dan Diyarbakır’da bulunan Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Barım’ın ise durumunun iyiye gittiği belirtildi. (Şırnak/DİHABER)

ÖNCEKİ HABER

‘1 Mayıs ‘Hayır’cıların bayramı haline gelmeli’

SONRAKİ HABER

Gazetecilere saldıran futbolcular ifadeye çağrıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...