23 Nisan 2017 12:36

Gültepe Yunus Emre Cemevi 6. Genel Kurulunu gerçekleştirdi

İzmit Gültepe mahallesinde bulunan Yunus Emre Cemevi, 6. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Serkan Salış, Cemevinin yeni başkanı seçildi. 

Paylaş

İzmit Gültepe mahallesinde bulunan Yunus Emre Cemevi, 6. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle seçime giren Serkan Salış, Cemevinin yeni başkanı seçildi. 

Yeni yönetimin genç kadroyla oluşturulduğu kongrede konuşan Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Şubesi Başkanı Birol Sağlam, Alevilerin birlikteliğine vurgu yaptı. Cemevlerinin bu birlikteliklerde önemli bir merkez olduğunu söyleyen Sağlam, bu birlikteliği sağlamlaştırmak için mücadele ettiklerini belirtti. 

'ÖRGÜTLÜLÜĞÜMÜZE ÖNEM VERECEĞİZ'

Genel kurulda konuşan yeni başkan Serkan Salış ise, yönetimi genç bir kadroyla oluşturduklarını vurguladı. Mahallelinin desteğine de değinen Salış, "Genç ve dinamik bir ekiple yola çıktık, mahalleli de arkamızda durdu sağolsun. Bundan sonra birlikte daha güzel işler yapacağız, çalışacağız. Örgütlülüğümüze önem vereceğiz, yan yana olacağız" diye konuştu. 

Gültepe Yunus Emre Cemevinin yeni yönetimi şöyle: Serkan Salış, (Başkan) Ayhan Bozkır, Mehmet Obay, Kemal Kaya, Ergin Ediş, Ebru Kiniş, Bülent Çağın. (Kocaeli/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Kılıçdaroğlu'dan AKP'li vekillere: Meclis'i satıyorsunuz

SONRAKİ HABER

23 Nisan'da çocuklara oyuncak silah verip, savaştırdılar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...