Batman'da 23 Nisan etkinliğinde balonlar patladı

Batman'da 23 Nisan etkinliklerinde balonların patlaması ve düşen balon parçalarının 8 kişiyi yaralaması üzerine etkinlikler iptal edildi.

23 Nisan 2017 08:49
Paylaş

Batman'da, Atatürk Parkı'nda düzenlenen 23 Nisan etkinliklerinin gösterileri, havada tutulan Türk bayraklı balonların patlaması ve düşen balon parçalarının 5 öğretmen 1 öğrenci 2 yurttaşın yaralaması üzerine Vali Ahmet Deniz tarafından iptal edildi. Balonların patlaması sonrasında yaşanan panik üzerine bir kişi de bayılarak, hastaneye kaldırıldı.

Batman'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri saat 10.00 sıralarında Atatürk Parkı'nda başladı. Çok sayıda kişi ve çocuğun katıldığı etkinlikler, halay çekilmesi ve dans gösterisi ile başladı. Öğrencilerin halay çekmesi sırasında, gösterileri izleyenlerin bulunduğu yere iple bağlanan ve havada olan Türk bayraklı balonlar, sıcağın etkisiyle alev alarak patlamaya başladı. Havadan düşen parçaların üzerine gelen iki kadının saçları ve elbiseleri yanarken, balonların patlaması paniğe neden oldu.

Panik ve koşturmaca sırasında bir kişi bayılırken, Vali Ahmet Deniz patlamanın olduğu yere gelerek, etkinliklerin iptal edildiğini açıkladı. Balonların patlaması sırasında yaralananlar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. (Batman/DHA)

Reklam
ÖNCEKİ HABER

Dünya çapında on binler ‘bilimsel gerçekler’ için yürüdü

SONRAKİ HABER

Referandum, CHP PM gündeminde özel başlıkla yer almadı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...