28 Haziran 2012 09:29

Özalp’te bir ceset bulundu

Van’ın Özalp İlçesi’nde 7 çocuk babası Ali İhsan Zengin (50) adlı kişinin kafasından vurulmuş ve kulağı kesilmiş haldeki cesedi bulundu.Gürpınar İlçesi’nin Elaçmaz Köyü ile Özalp’ın Bağrıaçık Köyü arasındaki yolun 3. kilometresinde bir erkek cesedi olduğu ihbarını alan jandarm

Özalp’te bir ceset bulundu
Paylaş

Van’ın Özalp İlçesi’nde 7 çocuk babası Ali İhsan Zengin (50) adlı kişinin kafasından vurulmuş ve kulağı kesilmiş haldeki cesedi bulundu.

Gürpınar İlçesi’nin Elaçmaz Köyü ile Özalp’ın Bağrıaçık Köyü arasındaki yolun 3. kilometresinde bir erkek cesedi olduğu ihbarını alan jandarma, olay yerine giderek inceleme yaptı. Yapılan incelemede öldürülen kişinin sağ kulağının kesildiği ve kafasına tek kurşun sıkıldığı belirlendi. Jandarma cesedin 10 metre ilerisinde bulduğu kesik kulağın deliğine yerleştirilmiş bir de not buldu. Üzerinden herhangi bir kimlik çıkmayan şahsın kulağına yerleştirilen notta ne yazdığına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Öldürülen kişinin Saray İlçesi’nin Baltepe Köyü’nde oturan Ali İhsan Zengin olduğu öğrenildi. Zengin’in kesilen kulağı ile cenazesi otopsi için Özalp Devlet Hastanesi’ne götürüldü. (VAN)

ÖNCEKİ HABER

Koruculara gözaltı

SONRAKİ HABER

TOKİ inşaatından düşen işçi yaşamını yitirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...