22 Nisan 2017 14:51

BBP lideri Destici: Bu idam artık gelsin

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, referandum sonrası açıklamalarında CHP'ye yüklenerek idamın gelmesini istedi.

Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, anayasa değişikliğine ilişkin referandum sonuçları üzerinden CHP'li yöneticilere seslenerek, "Mahkeme kapılarında, milletin verdiği karara direnmekten vazgeçin" dedi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan idamın gelmesini istedi. 

BBP lideri Destici, TES-İŞ Kongre Salonu'nda, partisinin düzenlediği 'Genel İstişare Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, CHP'nin referandum sonuçlarıyla ilgili yargıya başvurmasını eleştirdi. Destici, "Benim muhalefet partisi genel başkanına, yöneticilerine çağrım şudur. 16 Nisan'da millet 'Evet' kararı vermiştir. Size düşen de artık mahkeme kapılarında milletin 'Evet' kararına karşı direnmekten ya da bu kararı itibarsızlaştırmaktan vazgeçmektir" açıklamasında bulundu. 

'BU İDAM ARTIK GELSİN'

Şırnak'ta PKK'nın düzenlediği saldırıda yaşamını yitiren Piyade Üsteğmen Muhammet İsmail Kaya'nın cenaze törenine katıldığını ve Muhammet İsmail'in babasının kendisine 'Başkanım yeter artık idam gelsin' dediğini söyleyen Destici, şunları kaydetti: "Bu idam artık gelsin. Milletimiz, meydanlar, halkımız, şehitlerimizin aileleri idamı istiyor. Bu devletin varlığına, ülkenin bütünlüğüne, milletin istiklalini ve istikbalini evlatlarımızın canına kast eden bu hainler için idam artık gelsin ve Allah'ın izniyle de gelecek" (DHA)

ÖNCEKİ HABER

CHP’li Pekşen’den ÇAYKUR açıklaması

SONRAKİ HABER

Kadıköy ve Bakırköy'de referandum protestoları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...