20 Nisan 2017 12:18

Çikolata Festivali Sirkeci Garı’nda 

İstanbullular tatlı bir festivalle buluştu. Sirkeci Garı’ndaki 'Çikolata Festivali' 23 Nisan'a kadar devam edecek.

Paylaş

Ekin Elif Saltık
Eylem Nazlıer
İstanbul

İstanbullular çok tatlı bir festivalle buluştu. Tatu Creative Studios, ThePartners ve Medyadoktoru Yapım’ın organizasyonunu üstlendiği, Bahçeşehir Üniversitesi’nin Gastronomi sponsoru olduğu “Çikolata Festivali”  Sirkeci Garı’nda başladı. 

İstanbul’un simgelerinden biri olan tarihi Sirkeci Garı, Türkiye’nin en ‘tatlı’ festivaline ev sahipliği yapıyor.  Çikolata severlerin yoğun ilgi gösterdiği Festival, 23 Nisan tarihine kadar Sirkeci Garı’nda çikolata tutkunlarını bekliyor. 

Festival dahilinde ayrıca, çeşitli workshoplar, çikolata ustası şeflerle birlikte özel seminerler ve sohbetler, çikolata ve teknolojiyi bir araya getiren değişik uygulamalar, interaktif festival deneyimi ile birlikte çikolata hakkında aklınıza gelebilecek her şey ziyaretçilerle bir araya geldi. 

Tabi ki, çikolatayı en çok seven çocuklarda festival etkinliklerinde unutulmadı. Bu vazgeçilmez lezzetin tutkunu olan çocuklar da kendileri için özel olarak oluşturulan kidszone alanındaki birbirinden eğlenceli aktivitelerle hem festival keyfini hem de 23 Nisan coşkusunu yaşayacak. 

Hikayesi 4000 yıl öncesine uzanan, Amazon ormanlarının derinliklerinden gelen kakao mucizesi çikolataya dönüştüğü günden beri insanoğlunun vazgeçilmez lezzeti... Sizde  ‘bir parça mutluluk’ istiyorsanız kesinlikle bu festivali kaçırmayın. 

 
 

ÖNCEKİ HABER

'Parasızlık ve işsizlik yüzünden intihar ettim'

SONRAKİ HABER

'Şer bildiğinizde hayır olması için eksikleri gidermeli'

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa