20 Nisan 2017 10:34

Mersin cezaevinde askerler ve gardiyanlar arasında kavga

Mersin E Tipi Kapalı Cezaevinde askerler ve gardiyanlar arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 infaz ve koruma memur yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Paylaş

Mersin E Tipi Kapalı Cezaevinde sabah saatlerinde vardiya değişimi sırasında , Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 2 uzman çavuş ve 5 asker ile 3 infaz ve koruma memuru arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonucu , A.A., N.T. ve M.S.A. isimli infaz ve koruma memurları yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olay sırasında göz yaşartıcı gaz kullanıldığı bildirildi. 

Yaşanan olay üzerine Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan yaptığı açıklamada: "Mersin E Tipi Kapalı Ceza ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 20/04/2017 günü saat 08:00 sıralarında, gündüz ve vardiya personelini getiren araçların kurum bahçesine giriş yaptığı esnada, Cezaevi Jandarma Bölük Komutanlığında görevli 2 uzman çavuş, 5 asker ve 3 cezaevi personeli arasında çıkan arbedede, A.A., N.T. ve M.S.A. isimli infaz ve koruma memurları yaralanarak hastaneye kaldırılmıştır. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Alay Komutanı tarafından bizzat müdahale edilerek, sorun çözülmüştür. Olayda göz yaşartıcı gaz kullanılmış olup, başkaca herhangi bir silah vb. kullanılmamıştır. Konu ile ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır. Gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur" dedi. (Mersin/EVRENSEL)
 

ÖNCEKİ HABER

'Açlık grevinde çözülmesi istenen sorunlar devam ediyor'

SONRAKİ HABER

Erdoğan'ın Nâzım şiiri Uğur'u, Berkin'i hatırlattı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...