27 Haziran 2012 10:58

‘Saldırgan polislerle ilgili soruşturma başlatıldı mı?’

İSTANBUL Fatih’te polisin vatandaşa yönelik saldırı görüntülerinin kamuoyuna yansımasının ardından, CHP Milletvekili Celal Dinçer, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e polisler hakkında işlem yapılıp yapılmadığını sordu.İstanbul Fatih’te bir polisin vatandaşa yönelik şiddeti kamuoyunda tepkiye yol açtı.

‘Saldırgan polislerle ilgili soruşturma başlatıldı mı?’
Paylaş

İSTANBUL Fatih’te polisin vatandaşa yönelik saldırı görüntülerinin kamuoyuna yansımasının ardından, CHP Milletvekili Celal Dinçer, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’e polisler hakkında işlem yapılıp yapılmadığını sordu.

İstanbul Fatih’te bir polisin vatandaşa yönelik şiddeti kamuoyunda tepkiye yol açtı. Aynı bölgede bu olayın hemen arkasından bir başka polis şiddeti vakası daha yaşandı. Kapalı mekanda sigara içen sivil polisler, kendisini uyaran personele saldırdı. Kameralar tarafından kaydedilen görüntülerin kamuoyuna yansımasının ardından, Milletvekili Celal Dinçer, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına bir önerge sundu. Dinçer, Şahin’e saldırgan polislere yönelik inceleme başlatılıp başlatılmadığını sordu. Dinçer, önergede kamuoyunda yankı uyandıran İstanbul Fatih’te yaşanan polis şiddeti ile ilgili, “Asıl görevi halkın huzur ve güvenliğini sağlamak olan güvenlik güçlerinin, görevlerini kötüye kullanmamaları ve benzer şiddet olaylarının bir daha yaşanmaması için, ne gibi önlemler almayı düşünüyorsunuz?​” diye sordu. (Ankara/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

‘Raci Tetik tutuklansın’

SONRAKİ HABER

Türkiye'de 771 tutuklu öğrenci var!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...