19 Nisan 2017 11:27

Gökçek: Kurşun sıktıran aynı eller

Melih Gökçek belediye binasına ateş edilmesine dair açıklama yaptı, İrfan Değirmenci’ye geçmiş olsun dedi: Her iki yere kurşun sıktıran aynı ellerdir.

Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyükşehir Belediyesi'nin Hipodrom'da bulunan binasına, dün gece kimliği belirsiz kişilerce, araç içinden 3 el ateş edilmesiyle ilgili açıklama yaptı.
 
Twitter hesabından, Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığının bulunduğu katlara isabet eden kurşunların yol açtığı hasarın görüntülerini paylaşan Gökçek, “Dün gece bir araçtan, belediye binamızın 3, 11 ve 16. katlarına isabet eden 3 el atış yapılmıştır. Belediye binası o anda boş olup, herhangi bir yaralı yoktur. Bir sarhoşun atışı mıdır, yoksa bir teröristin atışı mıdır, polisin çalışmasıyla inşallah ortaya çıkacaktır" diye yazdı.

Gökçek, "Amaç, göz korkutmaksa, boş binaya gece kurşun sıkmak, korkaklığın ta kendisidir. Hak bildiğimizden bir adım geri dönen namerttir" açıklamasını yaptı.

‘İRFAN DEĞİRMENCİ'YE GEÇMİŞ OLSUN’

İrfan Değirmenci'nin evinin kurşunlanmasını da değerlendiren Gökçek, "İrfan Değirmenci'nin de evi kurşunlanmış. Muhtemelen her iki yere kurşun sıktıran, aynı ellerdir. Yani Türkiye'yi karıştırmak isteyenler. Türkiye, Batı'nın ve FETO'nun talimatlarıyla oynanan bu oyunlara düşmeyecektir. İrfan Değirmenci'ye geçmiş olsun diyorum. Fikren taban tabana zıt olsak da teröre karşı ortak tavır almak, boyun borcumuzdur" dedi. (DHA)
 

ÖNCEKİ HABER

Bildiri dağıtan EMEP üyelerine para cezası

SONRAKİ HABER

Lyon taraftarı Vodafone Arena'da olmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...